Menu

Svensk Vattenkraftförening gör bort sig IGEN! – Klimatet — inte den småskaliga vattenkraften — drabbar Vätternrödingen

Ibland måste man fråga sig varför Svensk Vattenkraftförening över huvud taget skriver något på sin sida då det bara blir fel när de gör så. Hur kommer det sig att de i detta fall alls tar upp vattenkraften och i slutet av det hela kommer med det vansinniga inlägget att den småskaliga vattenkraften är ett av de minsta problemen för ekologiska störningar i vattenmiljöer?

Vad gäller det sista så undrar vi direkt om de verkligen inte förstår bättre?

Här får ni på Svensk Vattenkraftförening några heta tips på annat helt ovidkommande ni kan ta upp för att få den småskaliga vattenkraften att se bättre ut:

Den småskaliga vattenkraften har ringa påverkan på exv:

– Vattenkraften.se:s frukost
– Wimbledonfinalen
– Vår katt
– Reglerkraften i svenska elnät (kanske inte var ett bra exempel men det är ju sant)
– Tiden
– Slutresultatet i fotbolls-VM

Men det är klart, ni kan säkert hitta fler helt ovidkommande saker själva och eftersom ni nu skriver så dumma saker på er sida så varför inte göra det till en grej som alla kan gå in och skratta åt med jämna mellanrun. Ta ett exempel i veckan, det kan nog vara lagom.

Förresten, tack ifrån oss som försöker göra något åt småskalig vattenkraft och de otroliga problem den skapar. Ni gör det faktiskt lättare varje gång ni yttrar er.

Per

För er som undrar vad jag skriver om så kan ni läsa det genom att följa länken nedan. Vi kan inte förstå hur den småskaliga vattenkraften ens kom på tal här och väntar nu på att se om de kanske vill testa att skriva om fler grejer som den småskaliga vattenkraften inte påverkar. (Vattenmiljöer påverkar den f.ö. ALLTID negativt alldeles oavsett vad de skriver)

Klimatet — inte den småskaliga vattenkraften — drabbar Vätternrödingen – Svensk Vattenkraftförening.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *