Menu

Varför är det alltid bilder på fritt strömmande vatten när vattenkraftsivrare skriver sin dynga?

En fundering som ofta uppkommer är hur i hela fridens namn vattenkraftsfolket funderar när de debatterar och bara i största allmänhet uttalar sig kring vattenkraft. De har allt som oftast bilder på fina strömmande vatten…

Det är ju för H-E lögn!!!

Här har ni ett snabbt exempel:
http://www.kristianstadsbladet.se/debatt/konsekvensen-blir-att-manga-sma-vattenkraftverk-tvingas-stanga/

Gå sedan in på http://vattenkraften.se och kolla hur det FAKTISKT ser ut.
Att vattenkraften skulle vara miljövänlig är nog bland de värsta lögnerna som florerar idag och det är konstigt att vi svenskar fortfarande går på skiten.

Miljön är inte det vi människor har runt oss, det är det vi ALLA har runt oss. Så fort vi människor kommer in i en miljö så förstör vi den, DET är en sanning.

En dag kommer vi sitta där och se ut som fågelholkar och undra vad fan det var som gick snett. En del av oss har redan fått lite insikt men det enda vi får höra är att vi är miljömuppar och andra glåpord. Nåväl, ni andra skall ha klart för er att det är inte bara för oss miljömuppar det går åt helvete, det är för alla. Låt gå för att vi kommer att kunna säga: VAD VAR DET VI SA!!! Men det kommer varken hjälpa oss eller er andra.

Ta tag i situationen och skaffa lite insikt. Gå inte på all skit som de som tjänar pengar på förstörelsen spyr ur sig. Och just idag gäller även lita ALDRIG på en centerpartist som sitter i riksdagen. De verkar vara bland de värsta. Man skulle kunna tro att de värnar miljön men de skiter fullständigt i miljön och värnar bara den enskildes rätt att våldta densamma.

/Vattenkraften Punkt Se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *