Menu

Vill Klum & Rockström ha skiffergas eller ”bara” stänga ner landsbygden..? – Svensk Vattenkraftförening

I filmen framstår det som om berättaren Mattias Klum försöker hålla viss balans, men för alla vattenkraftsägare – inte minst små med historiska anläggningar – blir det skrämmande tydligt att naturfilmaren inte har minsta kunskap eller insikt om vad som händer de ägare som vill göra det han förespråkar, nämligen effektivisera och samtidigt förbättra vattenmiljön.”

Jag kan förstå deras synpunkt men däremot så håller jag absolut inte med. De arbetar för sina medlemmar och hur skulle det se ut om de sade något annat.

För oss som HAR läst på så är det redan skrämmande tydligt att vi har en uppsjö av små vattenkraftverk som gör otroliga skador på den akvatiska miljön. Anpassa er eller riv ut. De små företag  SVAF skriver om är enskilda personer som sitter och håvar in pengar på bekostnad av naturen.

NOG!

Vill Klum & Rockström ha skiffergas eller ”bara” stänga ner landsbygden..? – Svensk Vattenkraftförening.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *